Elämäsi suuriin hetkiin

Oletko järjestämässä tapahtumaa, mutta sinulta puuttuu vielä pitopalvelu?

 

Oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäiväjuhlat, kaste- tai rippijuhlat, häät tai muistotilaisuus, Lounaskorilta löydät ratkaisun. Suunnittelemme tarjoilun yhdessä asiakkaan kanssa ja autamme tekemään tapahtumastasi onnistuneen elämyksen.

 

Tervetuloa Lounaskorille - tehdään juhlatilaisuudestasi ikimuistoinen!

Tavoitteemme


Nykypäivänä pitopalvelua toivotaan moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Meidän tavoitteemme on helpottaa juuri sinun tapahtumaasi vuosien tuomalla ammattitaidolla.

 

Valmistamme perinteistä ja herkullista kotiruokaa unohtamatta kuitenkaan uudempia trendejä. Tapahtumassasi sinua ja vieraitasi palvelee iloinen henkilökuntamme, joka tuo lämminhenkisen tunnelman tapahtumaasi.


Palvelumme


Voit tilata pitopalvelumme Yrityskeskus Korin tiloihin tai vaikka omaan kotiisi. Sinulla on mahdollisuus vuokrata juhlatelttoja, astioita, pöytäliinoja sekä paellapannuja. Halutessasi saat meiltä myös tarjoiluhenkilökunnan.

 

Voit jättää tarjouspyyntösi täältä.


Korin Juhlat


Korin juhlat on palvelukonsepti, joka tuottaa kokous- ja juhlapalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Voit suunnitella tapahtumasi yhdessä ammattitaitoisten tapahtumajärjestäjien kanssa tai hyödyntää valmiita tuotepaketteja. Meiltä löydät myös kukat ja somisteet, pitopalvelun, musiikki- ja ohjelmapalvelun, luontoaktiviteetit sekä kopiointi- ja tulostuspalvelut.

 

Tutustu Korin Juhlien tarjontaan ja varaa aikasi täältä.