Elämän ihaniin hetkiin

Oletko järjestämässä tapahtumaa, mutta sinulta uupuu vielä pitopalvelu? Oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäiväjuhlat, kaste- tai rippijuhlat, häät tai muistotilaisuus, Lounaskorilta löydät ratkaisun. Palvelemme juuri Sinua ja suunnittelemme tarjoilun yhdessä asiakkaan kanssa. Tervetuloa Lounaskorille - täällä Sinua palvellaan!

Tavoitteemme

Nykypäivänä pitopalvelua toivotaan moniin erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokoukset, syntymäpäiväjuhlat, häät ja muistotilaisuudet. Meillä täällä Lounaskorilla tavoitteemme on helpottaa juuri Sinun tapahtumaasi vuosien ammattitaidolla. Valmistamme perinteistä ja herkullista kotiruokaa unohtamatta kuitenkaan uudempia trendejä. Tapahtumassasi sinua ja vieraitasi palvelee iloinen henkilökuntamme, joka saa aikaiseksi lämminhenkisen tunnelman.


Palvelumme

Pitopalvelumme voit tilata joko tänne Liike- ja yrityskeskus Korin juhlatiloihin tai vaikka omaan kotiisi. Meiltä sinulla on mahdollisuus vuokrata juhlatelttoja, astioita, pöytäliinoja sekä paellapannuja. Halutessasi saat meiltä myös tarjoiluhenkilökunnan. Voit jättää tarjouspyynnön täältä.